Pelvic

Wat is Pelvic? 

Een deel van praktijk staat bekend als Pelvic. Dit deel is gericht op Bekkenoefentherapie.        De Bekkenoefentherapie bestaat uit 3 onderdelen:

Bekken
Bekkenbodem                                                                                                                        Zwangerschap

Het is in de praktijk ook mogelijk om een Zwangerschapsmassage of Postnatale Massage te boeken. Door de link aan te klikken, kunt u meer over dit onderdeel lezen.

Achtergrond
De naam Pelvic is ontwikkeld in 2004. Een aantal oefentherapeuten zijn destijds bij elkaar gekomen, omdat ze zich verder wilden ontwikkelen. In eerste instantie op het gebied van bekkenklachten rondom de zwangerschap en daarnaast wilden ze de zwangeren meer kunnen bieden wat betreft de behandeling van bekkenklachten en zwangerschapsbegeleiding.

In de loop der jaren is Pelvic uitgegroeid tot een samenwerkingsverband tussen 6 bekkenoefentherapeuten in Oost Nederland. Inmiddels hebben zij zich allemaal verder gespecialiseerd in het behandelen van bekkenklachten, bekkenbodemklachten en zwangerschapsbegeleiding.

 

Rian  richt zich op de behandeling van zowel mannen als met bekkenklachten. Dus niet alleen zwangerschapsgerelateerde bekkenklachten. Dit kan individueel, maar ook in groepsverband. Daarnaast worden ook bekkenbodemklachten behandeld, zowel bij mannen, vrouwen als kinderen. Onder het kopje Kids InMotion kunt u meer lezen over de behandeling van kinderen met poep- en plasproblemen. Er wordt in de praktijk ook al jaren zwangerschapsbegeleiding geven. Dit vindt meestal plaats in groepsverband, maar het kan ook individueel of samen met de partner.

 

Geef een antwoord